söndag 17 juni 2012

Vår lilla underbara prins bara växer och växer och lär sig nya saker varje dag. Igår fyllde Léon 10 månader och det firade vi med att åka till Gunnebo Slott och sen köpa en ny bilstol till prinsen.

Varje dag när Léon visar sina nya kunskaper blir man sådär löjligt gråtmild av lycka och hjärtat riktigt värker av stolthet. Igår när vi satt i bilen sa Léon 'mamma', pekade på mig och sa 'där'! Jag dog ju nästan, "hörde du, hörde du?!" nästan ropade jag till Fred trots att han satt i bilen med oss. Allt tjat om "var är mamma? Var är pappa? Var är katten?" ger ju verkligen resultat, Léon lyssnar på oss även om vi tjötar nåt enormt varje dag. Haha, tänk så löjligt lycklig man kan bli.

Nu har Léon krupit i ca en månad, innan tog han sig fram i ilande fart genom att åla. Men nu har han kommit på att han tar sig framåt ännu snabbare om han skjuter rumpan i luften och kryper på fötterna.

Fem tänder totalt är det som tittat ut, och Léon har fått en riktigt blond liten kalufs. Det nästan svarta håret han hade när han föddes är ett minne blott. Han är så fin, våran lilla prins.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar