måndag 7 maj 2012

Senaste dagarna

Och i vanlig ordning springer dagarna, och till och med veckorna, förbi! Fred kommer hem från Irland imån, han har redan varit borta i en vecka. Jag förstår inte vart tiden tagit vägen. Jag skulle ha bakat massa inför Maddis student men det enda jag hunnit med är en sats macarons... Nu börjar det ju bli bråttom!

Dock har vi hunnit med lite annat, bl.a. handlat lite blommor och gjort lite fint i trädgården. Och igår var det Bergumsdagen så då var vi på lantgården och tittade på kossor, grisar, hönor, kaniner och en gås. Också klappade vi fåren och lammen. Och Léon fick en present, sen kan man ju fråga sig vilka som haft roligast med poolen i bilform som vi köpte...

Ja, vad mer har vi gjort? Vi var hos Léons gamlemorfar, promenerade och åt glass i solen. Léon tar allt fler krypsteg på alla fyra, innan har han ju främst tagit sig fram genom att åla. Sen har vi ju lekt massa med familjen! Kort och gott har vi haft en väldigt härlig vecka, det sköna vädret har ju inte gjort veckan sämre direkt.

Här kommer veckan i bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar