söndag 25 december 2011

Årets längsta dag

Dagen då man väntar och väntar och väntar... och väntar är förbi. Helt plötsligt sitter man här och tycker den flög förbi, konstigt det där. Summa summarum, vi hade en riktigt mysig dag igår! Maten var lika god som alltid, paketen haglade trots att vi inte skulle ge varandra något... samma visa varje år. Men det är ju så himla kul att få ge bort presenter! Léon fick så mycket fint och bara massa bra saker som han behöver, våran bortskämda lilla korv. Tomten kom och Léon tittade på honom med stora ögon. Och det första paketet han fick försökte han äta upp, bokstavligt. Både julklappssnöre och papper var väldigt roligt, och gott. Bilder på detta får komma när vi kommit hem till vår dator. Eller när vi fått igång vår NYA dator!!!

Léon har förresten knäckt nöten när det gäller att ligga på mage! Han har förstått att man kan ligga still och pilla på saker och att han inte behöver ta sig framåt. Nu när han fattat detta är det som om en helt ny värld öppnat sig för honom. Sen har han blivit jätteduktig på att vända sig från rygg till sida och ett par gånger har han varit påväg över på mage, detsamma från mage till rygg. Också har han börjat intressera sig ännu mer för ansikten, nu försöker han grabba tag i ens ansikte om man kommer tillräckligt nära. Allt detta har hänt på bara de senaste dagarna, det är galet hur fort det går ibland!

Jaja, nu är det väl dags för frukost, mamma har precis somnat Léon i hans vagn så nu står han ute och sover i friska luften. Bilder kommer, som sagt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar