tisdag 10 januari 2012

Öppna förskolan

Imorse gjorde Léon och jag oss iordning för att gå till öppna förskolan, vi promenerade dit i solskenet, snön knastrade under vagnen och skorna. Det var en skön promenad, Léon sov hela vägen men vaknade dock så fort vi kom fram. Det var första gången på öppna förskolan och jag tycker det var riktigt kul! Léon fick spana på kompisar, leka med andra leksaker än de vi har hemma, och jag fick prata med gulliga mammor och pappor. Vi träffade både Marie med Julius och Johanna med Ville och vi kom alla fram till att vi absolut ses där nästa vecka igen.
Léon har suttit själv idag! Eller självklart har kuddar legat runt honom och jag har vart där hela tiden, gett lite stöd emellanåt men i korta små stunder satt han själv! Helt otroligt! Han växer så det knakar och lär sig nya saker varje dag. Och mammahjärtat blir bara stoltare och stoltare, hur nu det ens är möjligt?!

Ikväll var Léon helt slut efter alla nya intryck idag, och lite missad sömn. Han gråter vanligtvis inte så mycket men ikväll var han så övertrött, det blev bara för mycket för lillen och det var väldigt svårt att trösta honom. Men nu sover han gott och har gjort så ett par timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar