onsdag 15 februari 2012

Stackars liten

Ja, den känslige ska kanske sluta läsa redan nu för här blir det snack om sånt som småbarnsföräldrar pratar glatt och totalt ostört om.

Stackars lille prinsen har vart så hård i magen. Det började igår men ikväll vart det lite bättre. Lillen har tryckt och kämpat så man trott ögonen ska ploppa ut. Imorse fick han päron tillsammans med gröten och ikväll blev det katrinplommon, också har vi försökt få i honom så mycket vatten och bröstmjölk som möjligt. Hopps detta ger resultat så att vi inte behöver ge honom Lactulos. Men han har kämpat så och vart lite svängig i humöret, vilket är fullt förståeligt! Det har gjort så ont i mitt hjärta, det är ju skitjobbigt att inte kunna gå på toa... Men nu hoppas vi det blir bättre.

Idag har Fred vart ledig så vi har haft en rätt slapp dag, var ute på en långpromenad. Fred åkte och handlade, Léon behövde ju en tandborste, och jag gav Léon ett bad. Han blir lycklig bara han ser badbaljan, fort ska det gå när han väl sett den - sluta tramsa, jag vill bada!

Imån blir prinsen 6 månader! Då ska vi fira. Också ska vi på 6-månaders kontroll. Besiktiga bebisen. Håll tummar och tår för att han går igenom. Men det är klart han gör, som det A-barn han är. Hur som ska det bli väldigt kul att se vad han väger och hur lång han är, tycker han blivit så himla stor.

En liten bild från dagens promenad:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar